Húsok

Használt

3 fejezetből áll:

  1. Harmadik rész
    1. Pecsenyék
      1. Marhahúsok
      2. Borjuhúsok
      3. Sertéspecsenyék
      4. Malacpecsenyék
      5. Juhpecsenyék
      6. Báránypecsenyék
    2. Körítések
      1. Burgonya különféle módon
      2. Zöldségfélék
      3. Vegyes körítések
  2. Hatodik rész
    1. Szárnyasok
    2. Vadak
    3. Halak
    4. Mártások halakhoz vagy más hideg ételekhez
    5. Tejben főzött tészták és ételek
    6. Kelt tészták
  3. Tizenhetedik rész
    1. Pótreceptek

Bővebb leírás

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Kívánságlistára

Méretek17,5 x 24,5 x 0,7 (cm)
Tömeg0,18 (kg)

Adatlap

Író(k)Bánffyhunyadi Hunyady Ezsébet
Kiadó(k)Singer és Wolfner Kiadása
Kiadás éve(i)1935
Kiadás helyeBudapest
NyomdaHungária nyomda
Nyomda helyeBudapest
Kötéstípuspapírkötés
Terjedelem32+31+31 oldal

Egyéb infó

3 fejezetből áll:

  1. Harmadik rész
    1. Pecsenyék
      1. Marhahúsok
      2. Borjuhúsok
      3. Sertéspecsenyék
      4. Malacpecsenyék
      5. Juhpecsenyék
      6. Báránypecsenyék
    2. Körítések
      1. Burgonya különféle módon
      2. Zöldségfélék
      3. Vegyes körítések
  2. Hatodik rész
    1. Szárnyasok
    2. Vadak
    3. Halak
    4. Mártások halakhoz vagy más hideg ételekhez
    5. Tejben főzött tészták és ételek
    6. Kelt tészták
  3. Tizenhetedik rész
    1. Pótreceptek - Az összes pecsenyékhez, előételekhez, pástétomokhoz és vegyes ételekhez

Vélemények

No customer reviews for the moment.

Írd meg véleményed

Húsok

Húsok

3 fejezetből áll:

  1. Harmadik rész
    1. Pecsenyék
      1. Marhahúsok
      2. Borjuhúsok
      3. Sertéspecsenyék
      4. Malacpecsenyék
      5. Juhpecsenyék
      6. Báránypecsenyék
    2. Körítések
      1. Burgonya különféle módon
      2. Zöldségfélék
      3. Vegyes körítések
  2. Hatodik rész
    1. Szárnyasok
    2. Vadak
    3. Halak
    4. Mártások halakhoz vagy más hideg ételekhez
    5. Tejben főzött tészták és ételek
    6. Kelt tészták
  3. Tizenhetedik rész
    1. Pótreceptek